11. Alappakli- Beho találkozó

Hivatalosan is elstartolt a 11. Alapkiadás a hétvégi (2020.07.18.) bemutató versennyel, melyen több mint 100 HKK-s regisztrált a frissen bontott versenyre és az első körben, csoportonként 54 és 52 versenyző mérte össze paklijának erejét. 

Meglepetésünkre csak az Istentelen és a Főparancsnok volt tiltott, így a helyszínek, varázslények (borsó, tök, bab) és oroszlánok versenyére számíthattunk. A síkok erejét mi sem mutatta jobban, mint az eredmények alakulása, hiszen az első 4 dekkben összesen 7 helyszín is helyet kapott, míg szabálylap/követő csak 1 db (Ország Gergő- Zarknod bilincse). A metában azért találkozhattunk 1-2 narancssárga lappal is (Harangmester, Őrült Enkala, az animátor, Arochos, Korlátozás), de a legtöbb résztvevő az 5 lap mellett döntött. 

A 6 forduló 2 csoportban került megrendezésre a magas létszámra való tekintettel, az A és B csoport leosztásainak alakulását a galériában találhatjátok. Az A csoportban Ország Gergő, Kurunczi Dávid, Várnai Péter és Simon Richárd, míg a B csoportban Dönczi Krisztián, Egyed Dávid, Pásztor Szabolcs és Makó Gergely játszotta fel magát a csoportdöntőig. Az idő előrehaladtával a versenyben maradt játékosok száma drasztikusan csökkent, így az amúgy zsúfolt terem kicsit fellélegezhetett, de már így is voltak, akik az előteret választották. 

    A végső eredmény pedig a következő lett:

  1. Ország Gergő
  2. Dönczi Krisztián
  3. Makó Gergely
  4. Kurunczi Dávid
  5. András Bence
  6. Györki Dávid
  7. Moschnitzka Ádám
  8. Várnai Péter

   

A nap sztárjai a Vámpírsárkány és a macskák voltak. Az előbbit minden, a versenyre nevező játékos kapott ajándékba, míg az utóbbihoz hosszú sorban állás után is csak limitált HKK-s tudott hozzájutni, ugyanis 9:35-re mind elfogyott ( a kapunyitás 9:00-kor volt) 🙁 

    A hangulat összességében jó volt, sok új és régi arcot is összesodort a frissen bontott és reméljük, hogy a többség jól is szórakozott 🙂


A verseny alakulása