Kristályláz bemutató by slepp #4

Elérkeztünk az Eldüenes lapbemutató első hetének a végére, és ahogy azt Ricsi írásának a végén ígértem ezúttal Szabó András hozta el nektek egyik kedvenc lapját a Kristályláz kiegészítőből! Nézzük hát, miféle fenevadat engedett be ide mindenki kedvenc Bubuja!

separator-1

Nekrobestia

Bár én még nem vettem részt a Kristályláz tesztelésén, azóta a teszteléseken számos lapját használtam már a kiegészítőnek, melyek közül az egyik kedvencem ez a kis jószág. Bár a leszedés a mai HkKK-ban egyre kevésbé jelentős képesség, a Nekrobestia ezt ingyen teszi meg, ráadásul termel mellé egy szép nagy dögöt, amit akár azonnal haptákba lehet vágni (nem túl olcsón, de mondjuk egy követőtörés után nem gondolkodnék rajta). Az idézési költsége és a passzivitása miatt gyakorlatilag minden drágító szabálylappal kompatibilis, de élőholtak, Leah horda vagy akár Villámháború mellett is jól működhet. Egyetlen hátránya talán, hogy két különböző színt kell használni, hogy bevethessük, de mivel a legerősebb Keltető-kompatibilis isteni szettje a mai napig a kéknek van, és a fekete is szereti a korlátozó szabálylapokat, szerintem elég széles lesz a közös spektrum.

separator-1

Következő héten, kedden, folytatjuk a sorozatot, amikor is újból Pásztor Szabolcs mutat majd be nektek egy lapot, ami egy igazi őrangyal lesz.