Kristályláz bemutató by slepp #6

Kedden Szabolcs újabb bemutatóját olvashattátok, ma pedig az egyik legrégebbi tesztelő, Dárday Gergely rántja le a leplet egyik kedvenc lapjáról!

separator-1

Utcakölyök

Ismét az egyik kedvenc koncepciómból választottam ki a bemutatott lapot, akárcsak a Homokdűnék esetén.
Ha már van valamink az asztalon, akkor vélhetően úgy jön ki, hogy kértünk manát a követővel, és beáldozunk neki egy dobótőrt, amit vissza is ad. Későbbi körökben persze jöhet 2 vp-ből is, de akkor feltételezhetőn előtte ennyi manát adott a követő. Tulajdonképpen ingyen volt a lap, ha nem álltunk teljesen rosszul. Hab a tortán, hogy emellett dupla lapelőnyt is termel, mert a dobótőrre mi húzunk, az ellenfél pedig dob lapot.
Ha sikerül megvédeni, akkor minden körben termel nekünk egy leszedést (ami nem túl kreatívan a szokásos 1 manás védekezéses tokent adó vonalon mozog, de hát ez kellett ennek a paklinak is, na), ami itt egyben dobatásként is funkcionál.
Tesztelésen az evidens saját paklijában illetve kalandozó követő mellett láttam még. Ha beválasztjuk a színt a csapatba, akkor Zarknodos szabálylapok mellett is jó lehet, ott szeretjük a minden körben működő lapokat.
Kiváncsi vagyok, hogy milyen paklikban fog felbukkanni az említetteken kívül, mert én látok benne potenciált.

keseles
separator-1

A szombati napon Király Zsolt vezényel majd el mindenkit egy varázslatos utazásra az egyik új lap világába.