Nemzeti Bajnokság tippjáték

Megszületett a végleges bejutók listája a két hét múlva megrendezésre kerülő HKK Nemzeti Bajnokságra. Az elmúlt jó pár évben megszokott volt, hogy vagy Bubu vagy a HKK Blogos srácok nyereményjátékot hírdettek egy tippjáték formájában. Ezt a hagyományt szeretném most tovább vinni itt az oldalon.

Ahhoz, hogy részt vegyetek benne semmi egyebet nem kell tennetek csak a megszokott módon megtippelni a bajnokság élmezőnyét és győztesét. Egyedül a pontszámításba szeretnék egy kis csavart tenni. 2015-ben volt, hogy még a HKK Blogon Bíró Tomi csinált egy ilyen Fantasy Nemzeti pontszámítást és elemzést, ami nekem annak idején nagyon megtetszett, így úgy dönttöttem, hogy átemelem azt a rendszert és majd én is megpróbálok összerakni egy hasonló cikket (Tomi cikkjét itt megtaláljátok).

Pontszámítás:

  • Minden helyes tipp 5 pontot fog érni, tehát, ha az adott versenyző bejutott a 16-ba akkor 5, ha nem akkor 0 pontot kap az őt tippelő játékos.
  • Az első két nap összteljesítménye is külön számít: aki az első helyen megy tovább 20 pontot, a másodikon 15-öt, a harmadikon 10-et, a negyediken 5-öt ér majd, míg a következő négy helyezett 3-3 pontot fog hozni. A többiek 0 pontot jelentenek az őket tippelőknek.
  • A harmadik összetevő pedig maga a nemzeti végeredménye: első hely 20 pont, második 15, harmadik 10, negyedik 5, 5-8. helyek 3-3 pont, míg akik kiesnek a csoportkörök után, nem fognak pontot érni.
  • Ezeken felül minden tippelő megkapja az általa végső győztesnek jelölt játékos ponsztámait még egyszer.

Íme az idei 61 bejutó listája, akikre tippelni lehet:

Abbas Krisztián
Almássy Benedek
András Bence
Aranyi Ákos
Ács Domonkos
Ádám Levente
Balog Dávid
Bege Gábor
Benke Botond
Benke Róbert
Bublik Bence
Buzás Norbert
Bögös Dániel
Csető Zsolt
Csík János
Dárday Gergely
Dönczi Krisztián
Egyed Dávid
Erdei Kristóf
Farkas István
Földi Viktor

Fülöp Máté
Gergely Ferenc
Györki Dávid
Hegedűs Márk
Horváth Dávid
Horváth Zsolt
Hundzsa Ferenc
Jancsár Zoltán
Juhász Ferenc
Kahn Evarth
Kalotay Bálint
Király Zsolt
Kiss Zsolt
Klujber Balázs
Kurunczi Dávid
Lukács András
Makó Gergely
Malárcsik Gábor
Mikulás Ádám
Moschnitzka Ádám

Márton Szabolcs
Mészáros Gábor
Nagy Dániel
Négyesi Dénes
Ország Gergő
Ócsai László
Rapi Ferenc
Rokolya Norbert
Sallai Gábor
Simon RIchárd
Szabó András
Szabó Márk
Szilágyi Csaba
Tálos Gábor Imre
Varga János
Varga Krisztián
Vasvári István
Vogel Patrik
Várnai Péter
Zieger Bálint

Nyeremény:

  • A legjobban tippelők az új, novemberben megjelenő, Homokdűnék kiegészítőből kapnak jutalmul 1-1 boostert.
  • A tippjáték végső győztese (ha holtverseny alakul ki akkor mindegyikőjük), illetve az idei Nemzeti Bajnok is, egy-egy versenynevezés kuponnal lesz gazdagabb, amit egy éven belül tudnak felhasználni arra, hogy ingyen nevezhessenek egy Eldüen Kupa versenyre vagy kettő Székesfehérvári versenynapra.

Tehát nektek semmi más dolgotok nincs csak kommentben megtippelni azt a 16 embert, aki szerintetek bejut az idei bajnokság harmadik napjára, illetve, hogy megjelöljétek szerintetek melyik játékos fogja idén kiérdemelni a Nemzeti Bajnok címét. Ezt október 22.-e (csütörtök) éjfélig tehetitek meg! Tippelésre fel!