Szivárgás – Mit művelt már megint a slepp?

Hétfő este lezajlott a jelenlegi tesztszezon utolsó megbeszélése is, ezzel pedig lezárásra került a következő kiegészítő is. Mint néhányan biztosan tudjátok most egyszerre párhuzamosan két kiegészítő is készült (plusz ugye az új alappakli és az új alfa csomagok), így igen feszes tempót kellett diktálnia a csapatnak, de szerencsére úgy néz ki sikerül mindent időben befejezni. A következő pár hétben a lektorálás és a nyomdai előkészítés fog zajlani, majd a tesztelő csapat egy pár hetes, jól megérdemelt pihenésre fog visszavonulni, hogy aztán újult erővel, újabb kreatív gondolatokat dobjanak a kalapba.

A kiegészítők fixálása mellett időt szakítottunk arra is, hogy beszéljünk a jelenleg tesztelt nerfekről. Itt leginkább az Orzag bilincse az, ami legtöbb embert érdekelheti és örömmel jelenthetem, hogy sikerült konszenzusra jutnunk a sárga spoilert illetően. Hamarosan újra lecsap majd az a bizonyos kalapács, de néhány korábbi döntést is felül vizsgáltunk újra (nem, SF-et nem engedjük vissza, ne is reménykedjetek), így a jövő hét elején mindenképpen érdemes lesz nézni a Beholder oldalát a bővebb információkért.

Sajnos mivel nem volt mostanság játszós tesztelés, így nem tudok tesztelt paklikat vagy egy újabb izgalmas szabályt megosztani veletek, de kárpótlásul azért, hogy csak üres információkkal dobálózóm, leleplezek egy gyakori lapot a novemberi kiegészítőből – egyrészt azért ebből, mert ez jön hamarabb, másrészt mert ennek jobban tetszik a neve – ami ezúttal nem lesz más, mint a teknős faj egy képviselője.
A zöld páncélosok legújabb tagja már is igyekszik kicsit szinergizálni az ereklye lapokkal, illetve kicsit előre vetíti a víziszörnyek egy újabb vonulatát is – nem mellesleg szerintem nagyon király az illusztrációja – fogadjátok szeretettel az Ékszerteknőst.