Versenybeszámoló: Balassagyarmat (2020.11.07.)

Hétvégén Balassagyarmaton volt lehetőség tesztelni a Blogos versenyre szánt dekkeket. Ezzel a lehetőséggel 13 versenyző élt. Mi sajnos nem tudtunk jelen lenni, így a beszámolót a szervezőnek, Buzás Norbertnek köszönhetjük!

„November 7-én került megrendezésre a legutóbbi balassagyarmati dupla versenyünk. A játékosok az egy hét múlva esedékes blogos versenyre tudtak felkészülni, ahol egyedi hagyományos formátum lesz. A kiegészítés a következő a pakliépítéshez: Tiltottak az isteni lapok, a Kifordított varázsdoboz, a Tűzmadár, a Vízitündér, a Fairlight bölcsessége, a Fluxusgenerátor, az Orzag bilincse és a Réz mutyola. Nagy érdeklődés övezte a versenyt, de pár lemondás után 13 játékos szállt ringbe. Lássuk mivel próbáltak eredményesek lenni a versenyzők.

Követők

1 Raia követője

1 Legfőbb követő (Antimágikus rakshallion+Elenios követője+Enkala, az őrült animátor+Főparancsnok)

1 Magirox

1 Harangmester

Szabálylapok

3 Semleges csatamező

1 Sokszínűség

1 Életenergia

1 Zarknod börtöne

Egyéb

1 Melák, az óriás + Lassan járj!

1 Harangmester + Tábori adó

1 Hatalmas manó + Bőség zavara

Amint látható, a játékosok leginkább a sima szabálylapos összeállításban érezték az átütő erőt.

A négy forduló után két játékos állt veretlenül. Mindketten 10-10 pontot gyűjtöttek, de a másodlagos pontok alapján Kurunczi Dávid tudott diadalmaskodni. A már mondhatni Tőle megszokott módon a Semleges csatamezőt választotta narancs lapjának. A második helyre Hegedűs Márk futott be legjobb amatőrként szeretett gólem paklijával. A harmadik helyen Szirbusz Mihály zárt Harangmester+Tábori adó felállással.

A játékosok csak a blogos verseny után szeretnék megosztani a pakli összeállításukat.

A második versenyünk egy sima pörgős formátum jegyében zajlott. 11 játékos mérettette meg magát a hátra lévő időben.

Követők

1 Sárkány úrnő (epikus)

1 A teknősök öregapja (epikus)

1 Az első vámpír

Szabálylapok

5 Semleges csatamező

1 Életenergia

1 Korlátozás

Egyéb

1 Enkala, az őrült animátor + Tábori adó

Az 5 fordulós verseny végén két játkos szerzett azonos pontszámot. A másodlagos pontok alapján Buzás Norbert foglalhatta el a képzeletbeli dobogó legfelső fokát Korlátozás paklijával. Második lett András Bence Semleges csatamezővel, a harmadik pedig Vogel Patrik szintén Semleges csatamezővel.

A visszajelzések alapján mindenki jól érezte magát és Én is örültem, hogy a pandémia ezen szakaszában sikerült a versenyt megtartani. Decemberi versenyt nem tudjuk tudunk-e tartani, ha lesz lehetőségünk jelezzük ?”