Császárváros bemutató by slepp #1

Ahogy már megszokhattátok ezúttal is lesz néhány lap, amit hétvégi napokon egy-egy tesztelő mutat be nektek az új kiegészítőből. Idén a sort Dönczi Krisztián nyitja meg egy felújított lila kártyával.

separator-1

Maigner Lopotomos

Ma se maradjunk lap nélkül bemutatnám régi nagy kedvencemet Maigner Lopotomost. Igen most sem maradunk azért semlegesítések nélkül, igaz most már sokkal kevesebb lesz belőlük és ez is egy speciálisabb fajta. Először is a képről egy kicsit. Én nagyon szeretem az ilyen régi illusztrációjú lapokat, de sajnos nehezen bírom őket felkönyörögni remélem ezt azért sokan nem bánjátok. Szóval ha valami régi nosztalgikus cuccot láttok az valószínű az én saram lesz. 😀
A lapról: én nagyon nem szeretem, ha egy felújított lap egyáltalán nem hasonlít a rég verziójához ezért Lopotomos is maradt a jó öreg kánterelésnél. Kicsit drágácska, de van rajta egy ősmágia ami talán egyre hasznosabb és fontosabb képesség lesz a jövőben, cserébe csak színesítő szöveggel ellátott lapot tud megakadályozni, ami egyébként szerintem nem lesz nagy probléma. A különlegesség megcsúfolásánál is elég sűrűn húztunk lapot.

Átfutottam a Császárváros és a Hódítások ritkáit nagyjából a felén van színesítő szöveg ami szerintem elég lesz neki. Ha meg mégse, akkor le tudja kapni a lapok másik részét is az asztalról. Szerintem jó kis lap lesz ez, ha nem is azonnal de biztos használni fogjuk. A lapelőny adott benne ráadásul, semlegesítésből, ami meccsfordító is lehet.

Dönczi Krisztián

separator-1

Jövő hétvégén még a többiek közül is lesznek páran, akik idő előtt lerántják a leplet 1-1 lapról, legközelebb Szabó András mutat be egy számára kedves kártyát.