Hódítások bemutató by slepp #1

Ahogy az elmúlt kiegészítők során, úgy most is megkértük a tesztelőket, hogy akinek van kedve bemutatni egy általa tervezett, vagy a tesztelés során nagyon megszeretett lapot, akkor erre van lehetősége az Eldüen oldalán. Ezeket ezúttal is hétvégente olvashatjátok majd, holnaptól már fix időpontban délután 2 órakor. Ma ugyan kicsit később, de a sort ezúttal is Vogel Patrik kezdi meg az általa tervezett kalóz koncepció egy darabjával.

separator-1

Füstszakáll

A Beholder honlapján olvasható beharangozóban kaphattunk egy kis ízelítőt a következő kiegészítőről, a Hódításokról.
Egy kisebb alcikk is volt az elkövetkező zénekről, ahol szerepeltek a kalózok is, amik közül 2 lapot sikerült becsempészni ebbe a kiegészítőbe is, így nem “csak” zénben lesznek majd fellelhetőek.
Ezek közül az egyik, és az egyetlen kalóz ritka ebben a kiegészítőben, a Füstszakáll. A költsége kicsit kérdéses, de idővel ez is jobb lesz, mint a bor (vagy rum?), kijátszásra valamit ellop, vagy visszarak egy gyűjtőből a játékba. Egy elhasználódott Varázsdoboz vagy Gyémántfésű elég jól hangzik!
Kötelékre (mert bizony lesz, nem is kevés) lassan megeszegeti az ellenfelet, vagy ha kell, lelövöldözget valami lényt, ami éppen zavar. Ha épp nincs kötelék, akkor mindössze 1 zanszilánkért teszi ezt.
Érdekesség a lapról, hogy ez szinte az egyetlen (persze a gyakorin kívűl), ami nem interaktál egy bizonyos dologgal, ami a zén egyik alap eleme lesz. De ezt majd nemsokára megtudjátok.

separator-1

Ez volt Patrik rövid bemutatója, holnap pedig Jancsár János érkezik két lappal is!