Hódítások bemutató by slepp #2

A tegnapi után robogunk is tovább a tesztelői bemutatásokkal. A mai napon Jancsár János értekezik röviden két kedvenc lapjáról a Hódítások kiegészítőből.

separator-1

Vörös patkány + Patkányinvázió

Már a Roxat céheinél látható volt, hogy mostanában viszonylag sok tókentermelő lap kerül ki a nyomdából, és ez a tendencia a Résfölddel is folytatódott. Az egyik kedvencem közülük Féregfark volt, ami már előre vetített egy új koncepciót, ami a Hódítások tesztelése során új kedvencemmé nőtte ki magát. Igen, a Csatornapatkányokról beszélek. Persze egy egyszerű, klasszikus hordánál Animált csontvázakat termelni sokkal hatékonyabb, ha azonban a türelemre építünk, stabilitásra vágyunk, és nem az ütőerő a lényeg, akkor a patkányok az igazi megoldás. Ha pedig az a cél, hogy gyorsan sok kis rágcsálót termeljünk, Féregfark komoly konkurenciát kap a Patkányinvázió képében. Igaz, hogy általános, és fél Vp-vel drágább, de nem kettő, hanem egyből 3 patkányt ad nekünk. Ez a két hátrányos jellemző egyébként akár előny is lehet, mert ezt a lapot jóval nehezebb megfogni, mint egy 1-es költségű azonnalit. Ha drágítva játsszuk ki, vagy kénytelenek vagyunk a zanszilánkot is Vp-ből fizetni, akkor kapunk egyikükre egy izomjelzőt is, a kompenzációja miatt 1 patkányunk pedig biztosan lesz. Végül, ne menjünk el szó nélkül a jópofa, hangulatos illusztráció mellett se.

vorospatkany

De itt még nincs vége a koncepciónak, mert ha már van egy talicska cuki, kiirthatatlan, feltámadó és az őrposztban helyet nem
foglaló patkányunk, úgy illendő, hogy legyen megfelelő vezérük is! Ez pedig a Vörös patkány lesz. Persze nem feltétlen a horda fogja majd ezt a kőkemény kontroll lényt elsőként a paklijába tenni, de a patkányos koncepciónkat is hatékonyan stabilizálja majd. Szépen kezeli az ellenfél lényparkját, és hátráltatja őt a varázslatainak kijátszásában is. A vörös a tesztelések során az egyik legzavaróbb, legidegesítőbb lénynek bizonyult. Tehát pont olyan, mint egy agyoncsaphatatlan patkány, ami csakis bosszúságot okozhat nekünk. Biztos vagyok benne, hogy rengeteg versenypakliban viszontlátjuk majd őkelmét.

separator-1

Jövő hétvégén Dönczi Krisztián érkezik majd egy általa kitalált lap bemutatásával, de Szabó András is lerántja majd a leplet az egyik kedvencéről.