Hódítások bemutató by slepp #4

Tegnap egy új szirént csodálhattatok meg DK jóvoltából, most pedig Bubu mutat be egy égből alá szállt angyalt.

separator-1

Mikhael, az oltalmazó

Tőlem szokatlan módon most egy olyan etnikum egyik lapját mutatom be, amivel viszonylag ritkán játszom. Azonban ezt a lapot mégiscsak szeretem, két okból is. Az egyik, hogy egy külsős lapterv, amikhez mindig jobban kötődöm, másrészt maga a lap is nagyon erős. Mivel a jövőben törekszünk arra, hogy a semlegesítéses lapok ne adjanak túl nagy előnyt, ezért egy olyan lap, ami dupla counter-képességgel rendelkezik, biztosan hatékony lesz.
Mikhael ilyen, és bár meg kell fizetni rendesen az árát, de garantáltan megszolgálja azt. A hagyományos semlegesítése önmagában nem egy nagy durranás, ám mivel a második képessége gyűjtőből működik, arra nagyon nehéz reagálni, ráadásul gyűjtőgenbe is jó lehet (ha befér a szín), és dobatásokkal szemben is kiváló ellenlap. A mágikus védelme, valamint az, hogy – a képével ellentétben – passzívan jön játékba, további paklikban ad neki perspektívát. Sokoldalú lap, amiben bőven van potenciál, én csak ajánlani tudom! A tesztelőversenyen ezüstérmes Villámháborúmban is használtam és ott is remekük működött.

separator-1

Jövő hétvégén még két lapot ismerhettek majd meg a tesztelők jóvoltából idő előtt. Simon Ricsi egy kontroll lapot (hát mi mást?), Király Zsolt pedig egy erős side lapot fog ismertetni veletek.