Hódítások bemutató by slepp #5

Láthatattok már pár avatárt a különböző lapbemutatókban, így úgy illik, ha kapnak méltó ellenfelet is. Király Zsolt az egyik legnagyobb hatalmú emberi harcost hozta el.

separator-1

Istenölő

Elszaporodtak a környéken a leszedhetetlen ultra ritkák? Vagy bármi más? Ezentúl lehetőség lesz harcba hívni ezt a kedves hölgyet és ő majd intézkedik. Már a nevéből következtethetünk arra, hogy nem valami kezdővel van dolgunk, de jobban megszemlélve hamar be is igazolódik, hogy kőkemény profiról van szó. Tisztán 1 manáért érkezik, kellemes méretekkel felruházva, ami már önmagában jó dealnek tűnik, de az új idézés szabály miatt könnyen lehet ez akár 0 is, így pedig már a csúcs-spoiler és kicsit talán a túlzás kategória. Kapott egy speciális reakcióvédelmet, ami Új Nemzedék formátumon egy darabig még komoly tényező lehet, illetve kijátszásakor eldönthetjük, hogy életet rakunk rá, szerintem nagyrészt ez lesz a nyerő, vagy életkioltóvá tesszük a képességét. Azt a képességet, ami konkrétan bármit eltakarít az útból a Semmibe és kapcsolódó hatásként még gyógyít rajtunk és max. ÉP-t is növel, mindezt ingyen.

Azzal, hogy (S) helyett (P)-re működik, lehetőség adódik rá, hogy különböző aktivizálássokkal (pl. Mindentudóval) akár többször is használjuk egy körben, ez a gyógyulással akár konkrét kombó- és győzelmi potenciállá (a Hódításokban érkezik egy, az Isteni érzéshez hasonló nyerés) is válhat, de arra figyeljünk, hogy kötelező neki célpontot választani.
Noha tűnhet direkt krakoch-ellenlapnak, de szerencsére jóval több annál: rendkívül erős és univerzális kártya (a kék céhet inkább hagyjuk…), vitán felül a kiegészítő egyik legjobb lapja. Drágítós koncepciókon kívül bárhol el tudom képzelni, garantáltan komoly terrort és fejtörést jelent majd ellenfeleinknek. Raia egyre erősödő seregeinek élére épp egy ilyen vezér hiányzott.

separator-1

Holnap sorra kerül az utolsó tesztelői lapbemutató is Simon Richárdtól, aki egy továbbfejlesztett barna varázslatról fogja lerántani a leplet.