Hódítások bemutató by slepp #6

Elérkezett az utolsó tesztelői lapbemtuató is a Hódítások kiegészítőből. Simon Richárd egy Tharr varázslato felújítását mutatja be.

separator-1

Továbbfejlesztett technika

Kedvelem az olyan lapokat amikre nincs egyértelműen „ráírva” hogy hova illeszkednek, nem egy etnikumot vagy egyéb koncepciót támogatnak kifejezetten, hanem el kell gondolkodni azon, hogy hova használjuk.
Ilyen a felújított Továbbfejlesztett technika is. Az ára elsőre kissé borsosnak tűnik, de szerencsére van rajta egy kellemes 1 VP-s Kompenzáció, ami máris kevésbé rizikóssá teszi. Illetve ne feledkezzünk meg az új idézés szabályról sem, ezt a lapot például idézhetjük, mivel tiszta VP költségű.
Idézési költségéből és jellegéből adódóan a drágító szabálylapok illetve Bilincs mellé nem igen fog beférni, valószínűleg good stuff jellegű összeállításokban fog helyet kapni. Viszont egy kontrollos Börtön pakliba beférhet, ott brutális az egyetlen lapból visszavétel+keresés, és a Tilretas homokpiramisával együtt ez már két kellemes keresés barnából, és masszív lényekben is bővelkedik a szín. Habár a végtelenítés kivédése miatt a Semmibe kerül kijátszása után, abban semmi nem gátol meg minket, hogy egy kombó elemeit előszedje a gyűjtőből illetve a pakliból.
Figyeljünk arra is, hogy kereshet ugyanolyan lapot, mint amit visszaveszünk vele.

separator-1

Ezzel véget is értek ezek a hétvégi bemutatások, de a Beholder honlapján a kvöetkező napokban még megismerhettek pár lapot előzetesen, köztük egy ultra ritkával is. Csütörtökön pedig már az egész Hódítások laplistát végig lehet böngészni majd, míg szombaton a frissenbontott versenyen már kézbe is lehet fogni a legújabb lapokat! Ott találkozunk!