Homokdűnék bemutató by slepp #3

Robogunk is tovább a bemutató sorozatunkban, ezúttal Ács Domonkos írását olvashatjátok, ami ugyan nem lett annyira hosszú mint Szabolcsé legútobb, ám így sem veszít semmit értékéből. Domi egy nem gyakori lapot választott kedvencéül, lássuk hát:

A béke megkötése

Nem titkoltan nem éppen szíve csücske a tesztelői brigádnak a Sheran varázslatos vonal, így jó eséllyel az utolsó darabokat láthatjátok a Homokdűnékben – azonban ezek igencsak erősre sikeredtek! Kedvencem mind közül a Béke megkötése, ugyanis úgy kapcsolja ki az Együgyü hátrányát, hogy ne érezze ellehetetlenítve magát az ellenfél, elvégre ez kisemmizhető, míg a Béke megőrzése örökre kikapcsolja követőnk hátrányát. A plusz csont mindig jól jön, a gyógyulás pedig ebben a tüzes-villámos metában aranyat érhet. Ha valaki szereti még rajtam kívül ezt a szinergia kontrollt, most érdemes lesz újra elővenni!

Holnap pedig, a jelenlegi tesztelőbrigád egyik legrégebbi tagjától, Dárday Gergelytől olvashattok majd egy lapbemutatót, az egyik kedvenc koncepciójához tartozó papír kapcsán.