Homokdűnék bemutató by slepp #4

Közeledik a legújabb kiegészítő megjelenése és így a lapbemutatók is lassan véget érnek, de most még itt van nekünk egy írás Dárday Gergelytől az egyik legviccesebb nevű lapról:

Tőrgodan

Elég sok helyre jónak tűnik, de szerencsére sehova se túl erős. Ha első tőrtermelésnek használjuk, akkor dobótőr pakliban kijátszásakor megad mindent, a csontot is, a lapot is és a tőrt is. A torzak hercegében játszva pedig a thargodanok a kapott csontot tudják elég jól hasznosítani, hiszen legtöbbjüknek van zanszilánk a költségében, és a követő csontadása miatt amúgy is bőven befér Tharr, leginkább a Dharosz kincse miatt. Ebben a 2 pakliban én használtam is a tesztelés alatt, és jól teljesített.
Lehet vele kísérletezgetni tárgypakliban is, elvégre jobb így kapni 1 manáért 1 csontot, mint a követő képességével, és még utána is tud csontot termelni, ha meg tudjuk védeni. Illetve a versenyeken mostanában nem felbukkanó Hegymélyi keltető – Tharr követője felállásról se feledkezzünk meg.
A sebző forrásokat csökkentő képessége elég jól lekezeli az Elektrogömböket (csak előtte oldjuk meg a Fluxusgenerátort), csökkenti a Fairlight bölcsessége hatékonyságát, szóval akár side lapként is szóba jöhet, bár ehhez a színe nem az igazi, mostanában barna nem szokott beférni, ha nem építünk erősen a színre.

Dárday Gergely