Homokdűnék bemutató by slepp #5

Nézzük mit ír Szatmári Bálint az egyik általa kitalált lapról:

Tuathen dühe

Amikor pár évvel ezelőtt javasoltam a tesztelésen, hogy egy tesztelési szezon elején osszuk le a különböző koncepciókat (az azelőtti free-for-all rendszerrel szemben), annak az volt az oka, hogy a koncepciógazda határozzon meg az adott etnikumnak egy sajátos irányvonalat, amire aztán könnyebben lehet építkezni, és amely elválasztja a többitől, amely megadja az egyediségét.
A Rox-os nekromantákkal-csontvázakkal ebben a ciklusban én foglalkoztam, félig-meddig ők adták az ihletet a Homokdűnék kiegészítő témájához; az én elképzelésemben 3 színtere lesz ennek a kiegészítőnek, a legfontosabb maga A Sivatag, és a két pólus: a sötét, veszélyes Kripták és a békés, zöld Oázisok, szimbolizálva a Gonosz-Neutrális-Jó erőket. Remélem sikerül ezt a hangulatot a kártyákon keresztül is éreztetni. A bemutatandó lapom elég őszinte, a lapok kitalálásánál legtöbbször próbálok olyan mechanikákat behozni/visszahozni, amelyek eltérnek a jelenleg domináló erőforrás és tempóalapú felfogástól, ez a lap is ezt a vonalat képviseli

Szatmári Bálint

A vége felé közeledik a lapbemutató sorozatunk, de holnap még jómagam fogom bemutatni az egyik, általam legtöbbet használt lapot.