Kristályláz bemutató by slepp #1

Múlt hét óta már pörög a lapbemutató a kiadó honlapján a legújabb kiegészítő, a Kristályláz kapcsán, ahol az első héten a kétszínű lapok egy részéről rántottuk le a leplet. Tavaly a Homokdűnék megjelenése előtt itt, az Eldüenen is olvashattatok a többi tesztelő által írt bemutatókat. Mivel úgy vettük észre, hogy ez tetszett nektek és mivel ők is szívesen csinálják, így ezúttal sem maradtok extra lapok nélkül.

A következő hetekben, minden második napon érkezik majd egy újabb bemutató, melyekben 7 tesztelő összesen 9 új lapról értekezik majd, míg az egész végére egy, a Kristályláz lapjaira erősen támaszkodó paklileírással tervezek kedveskedni nektek. Az első delikvens három általa kitalált kártyát is meg fog mutatni nektek, amelyből az első egy új szabálylap lesz. Lássuk is mit írt róla Pásztor Szabolcs, aki ugyan jelenleg nem erősíti a tesztelői csapatot, de ezt a kiegészítőt még hathatós közreműkődésével készítettük.

Iustitia

Ez a lap a legnehezebben kiegyensúlyozható laptípusba tartozik, szabálylap, ami mellé lehet követőt tenni. Az utolsó ilyen, a Tábori adó volt, évekkel ezelőtt. Nem véletlenül, ezek a tesztelők rémálmai, mert végtelen pakli építhető rájuk és sosem tudni, milyen kombinációval törhetik össze a játékot. A lappal az volt a célom, hogy méltó ellenfelet teremtsek az uralkodó 5 lapos tempó epikusoknak (és ne legyen esélytelen mező ellen sem). Mivel kevéssé zavarják zarknodék (mindenki húz minden húzásfázisban), így ha az ember okosan építi meg, leszedésekre, counterekre és asztal kontroll lapokra építve, igen erős ellenfele lehet bárminek. Eredetileg a keresést is másolta, ez csak az utolsó pillanatban került le róla (Elenios és gólem követőt javaslom kipróbálni majd), a költségnek dobás másolásával szemben, ami legelőször. Melákkal és kragoruval érdekes nagylényes kontroll válhat belőle, szintén jó párja még a harangmester. A flavornak sajnos nem maradt már hely: „Csak igazságosan!”

separator-1

A következő alkalommal – szerdán – pedig csapatunk egyik frissebb tagja, Vogel Patrik fogja bemutatni egyik szőrös kis barátját!