Kristályláz bemutató by slepp #2

Hétfőn az Eldüenen is útnak indult, a remélhetőleg hagyománnyá váló, tesztelői lapbemutató a legújabb HKK kiegészítő kapcsán. Az első alkalommal Szabolcs írását olvashattátok egy új szabálylapról, most pedig Vogel Patrik bemutatóját tekinthetitek meg és hát mi mást is elemezne, ha nem egy vérfarkast, ami ráadásul a feket szín új isteni lapja lesz!

separator-1

Ulver, a holdmágus

A mai bemutatóban a játék egyik legutáltabb, azonban számomra, a legkedvesebb faj egyik új képviselőjét, Ulver, a holdmágust, szeretném bemutatni. Első blikkre észre lehet venni, hogy isteni ikon csillog rajta, ez nem véletlenül került rá farkas barátunkra: egy többpaklis lapról beszélünk.
Kompatibilitását tekintve egyértelműen Lassan járjba a legjobb, de akár Zarknod bilincsében és Zarknod börtönében is helyt tudunk neki szorítani.
A nemrégiben megjelent Alanori Lápvidékben is szívesen látnám, ahol bár az isteni ikon miatt el kell búcsúznunk a kék szettől, de ez ne hátráltasson meg senkit: egy előre játékba rakott kánter még mindig a játék egyik legerősebb eleme, hisz drágíthatatlan, és ha gyűjtőbe küldené ellenfelünk, akkor is játékban marad az effekt. Fontos észrevenni a lapon, hogy alap költséget néz, így Lassan Járj mellett is nagyon effektív. Első körben érkezve ellenfelünk első lapját – nagy valószínűséggel – már meg is fogtuk. A játék további részében pedig mi döntjük el, hogyan szeretnénk kontrollálni ellenfelünk lapjait.
A nevét illetően pedig az egyik kedvenc együttesem inspirálta, nem mellesleg norvégul az ulv farkast, ulver pedig farkasokat jelent. A jövőben még találkozhattok hasonló, kisebb nagyobb easter egg-ekkel.

separator-1

Ennyi lett volna mára, pénteken pedig Simon Ricsi írását leshetitek meg majd egy újabb kétszínű kártya kapcsán!