Kristályláz bemutató by slepp #9

Hétfőn Jancsár János rövid bemutatóját olvashattátok egyik kedvenc új teknőséről, ma pedig elérkeztünk mind a Beholderes mind pedig az Eldüenes lapbemutatók utolsó darabjaihoz. Ezúttal is Pásztor Szabolcs szállít nektek az egyik általa kreált lapról némi információt.

separator-1

Riska, a vérbank

Egy részben poénnak szánt lap, ami végül meglepően erős asztali kontroll/erőforráslénynek bizonyult. Teljes egészében a fantasy hangulat és a szerepjátékos faktor diktálta a kártya képességeit. Én ezt írtam róla grafikusnak: „Szász Gábort szeretném, a képen egy nagydarab, kissé viseltes, vámpír fogú womath áll, a nyakából pedig csövek mennek egy vérgyűjtő szerkezetbe, a womath előtt egy vájúban meghatározhatatlan eredetű véres testrészek vannak.” Az elképzelés szerint Riska a vámpírok etetésére szolgál, ő maga pedig egy békés húsevő. Mint ilyen, egyedül kissé elveszett, úgyhogy mindig figyeljünk rá, hogy legyen az asztalon mellette valaki, akit Riska hálából hosszúéletűvé tehet (a reakcióból osztott életjelző igen zord tud lenni). A flavornak sajnos nem maradt már hely: „A hátszínem ma különösen ízletes.”

riska

Az alábbi képen megpróbálom visszaadni, hogy én mit láttam magam előtt, amikor ezt a lapot kitaláltam (mert sajnos a grafikushoz nem nagyon jutott el az információ):

separator-1

Ennyi lett volna ez a kis tesztelői lapbemutató sorozat, a holnapi napon pedig már mindenki böngészheti a Beholder lapkeresőjét és tanulmányozhatja a legújabb lapokat. Pénteken még igyekszem érkezni nektek egy pakli leírással, ahol erősen fogok építkezni a Kristálylázas lapokból.