Résföld bemutató by slepp #1

Ahogyan már megszokhattátok az elmúlt kiegészítők során ezúttal is hozunk nektek néhány lapot az Eldüen hasábjain is. Ezúttal is néhány tesztelő mutat be egy-egy számára kedves lapot. A sort ezúttal Vogel Patrik nyítja meg egy általa kitalált förmedvénnyel.

separator-1

Pcz’gecz, a tisztító

Mint azt majd a Résföld lapjainál láthatjátok, életre keltek az éjfattyak és új formában próbálnak majd dominálni. Az átlagos “nagy költség” Pcz’gecznél megmaradt, de ez ne tántorítson el senkit! Egy Ewgbert tornya olcsóbbítással vagy T. Vlagyimir áramlással második körben már az asztalon tudhatjuk ezt a pofás lényt, ami statjait tekintve több mint korrekt, hálózik, életes. Lassan Járjba szinte kötelező darabnak érzem, ha játszunk lilával nagyon könnyen beférhet Zytan, Az Idő hercege és az Előny a semmiből mellé.
Asztalról képes az ellenfél lapjainak megakasztására, majd ezeknek eltakarítására is. Fontos tudni, hogy amint lejár a késleltetett hatás jelző, NEM kötelező egyből bedobni, így ha ellenfelünk elkezd kipakolni, elég beáldozni a megfelelő pillanatban!
A lap maga egy easter-egg, kíváncsian várom ki találja meg legelőször! 🙂

separator-1

Ez lett volna Patrik írása az egyik új éjfatty kapcsán, holnap pedig Jancsár János hoz el nektek néhány jelzős okosságot!