Résföld bemutató by slepp #2

Tegnap Patrik mutatott be nektek egy új lila szörnyet, ma pedig Jancsár János kedveskedik nektek nem egy, hanem egyből két lappal is! Lássuk is őket!

separator-1

Toxomintlen + Résföldi expedicíó

A Résföld rémségei közt számos mérgező lény található. Némelyikük a hordásabb, (a saját- vagy egyéb követős vonalat), mások inkább a korlátozó szabálylappal felálló koncepciókat, megint mások inkább a kombózást erősítik. Az egyik kedvencem az utóbbi funkcióhoz igazodik leginkább, és elgondolkodtató képességgel bír. Toxomintlen a háttérvilágban hasonlóan nagyhatalmú entitás, mint a most érkező lap, képes gyorsan bekebelezni akár a legnagyobb harcosokat is. Ha el tudjuk látni elegendő munícióval, hamar pontot tud tenni a meccs végére. Mivel saját magát direktbe megvédeni nem képes, ezért inkább nemes egyszerűséggel feltámad. Így biztosítja az elpusztíthatatlanságát.

A Résföld lapjai közt több is akad, amely jelzőket oszt. Ennek egy szintén érdekesebb példánya a Résföldi expedíció. A három különböző tóken lény, sokféle funkciót le tud fedni, az ellenfél által kiosztott jelzők pedig akár hasznosíthatók is. A legtöbbször ezek a jelzők nem igazán lesznek zavaróak, és az 1 Vp-ért 3 zanszilánk valójában tisztán erőforrásként is felfogható a megfelelő összeállításban. Toxomintlen pedig köszöni szépen őket, mivel a dermesztés jelző sajnos nincs a választható opciók között… A káoszmetában ugyanerre a funkcióra használtuk a Mesterlövészt. Az ő haverja a Dúvad, aki Toxomintlennek is nagy barátja lehet.

separator-1

Erre a hétvégére ennyi jutott, de jövő szombaton és vasárnap még Simon Richárd és Szabó András írásait is olvashatjátok! Addig is a munkanapokon folytatódik a Beholderes lapbemutató illetve a különböző blogok és podcastek is jönnek nektek exkluzív bemutatókkal!