Résföld bemutató by slepp #3

Már csak egy hét van hátra a Résföld kiegészítő bemutató versenyéig, de addig még idő előtt megismerhettek két lapot itt is. Múlt vasárnap JJ hozott el nektek két Sheran lapot, ma pedig Simon Richárd folytatja a sort, szintén a mérgező vonalon maradva.

separator-1

Ahogy egyre több power creep jegyében készült kiegészítő rotál ki, egyre közelebb kerülünk ahhoz, hogy akár egy tisztán 2 manás lap is bekerülhessen egy good stuff pakliba.
Ha pedig erre az eretnekségre vetemedünk, akkor a Rovarsámán kiváló jelöltünk lehet. Tökéletes kontroll lény, körönként elcsíp egy forrást (amivel magát is képes megvédeni), ha pedig épp semmi dolga akkor vidáman izmosodik, amivel egyre nagyobb fenyegetést jelent, és az ölés funkciót is betölti. Természetesen a good stuff kontrollokon kívül is jól érezheti magát: gondoljunk bele mennyire lesz korrekt Alanori lápvidékben vagy Korlátozásban (ahol jellemzően 0-1 lap van a játékosok kezében) egy (K)-ra forrást megakadályozó kártya.
A Tábori adó szerelmesei is kedvelni fogják: második körben elkölthetjük rá a manánkat úgy, hogy még a Kurtzunk is megmarad, ellenfelünk 0-ból nem tudja megfogni a reakciódrágítás miatt, majd kezdi is a terrorizálást. Hab a tortán, hogy megsebezni sem lehet, így védetté válik a manapság viszonylag könnyen megtermelhető Elektrogömbök és Dobótőrök hadától, és az őrposztba is bátran bemehet.
Összességében én fényes karriert jósolok a lapnak, az egyetlen kétségem a 2 manás költség miatt van, de ha más nem is, ő be fog férni a paklikba.

separator-1

Holnap délután 3-kor Szabó András azaz Bubu fogad benneteket egy rövid épületes bemutató erejéig.