Roxat céhei bemutató by slepp #1

Megtartva az elmúlt két kiegészítő jó szokását, a Roxat céhei kiegészítő kapcsán is megkértem tesztelő társaimat, hogy írjanak néhány sort egy-egy számukra kedves lapról. Ezúttal ezeket a lapokat (kivévei a mait, nyilvánvalóan) majd szombaton és vasárnap, 14:00-kor tekinthetitek meg, így egy nap sem maradtok új lap nélkül.
A sort ezúttal Jancsár János kezdi meg, aki egyik kedvenc zöld rovarjáról rántja le a leplet.

separator-1

Ganüid védelmező

A beharangozóban olvashattátok, hogy ezzel a kiegészítővel elkezdődik az Új Nemzedék lapkészlet tudatos átalakítása, és ennek mérföldköveként: „0-ért jövő lapkánterekre már ne számítsatok“. Nos, hogy megnyugtassak mindenkit, a választott lapom épp egy ingyenes semlegesítés, a Ganüid védelmező. Tehát továbbra is lesz 0-ás reakció, csakhogy ezek a lapoknak már csak egy szűkebb szeletét tudják majd megakadályozni, illetve a lehetőségeik tágításához feltételeket kell teljesíteni. Általában lényes paklikkal játszom, és oda tökéletesen illik ez a kis ganüid. A leszedések nagy ellensége lesz, és mint ilyennek komoly jövőt jósolok neki. A ganüidek időről-időre új zsánert kaptak, mintha valahogy nem találták volna a helyüket a játékban. Most ismét az ifjonc termelés lett az erősségük. Személy szerint nagyon szeretem Bodnár Balázs ganüid illusztrációit, de mint látni fogjátok, mostantól új dizájnt is kaptak a kaptárlakók. Még inkább emberszerűek lettek, és igen, megtanultak tárgyakat is használni! Nemsokára bemutatok majd egy paklit, amiben a védelmező is komoly szerepet kapott.

separator-1

Ez lett volna Jancsár János bemutatója, ahogy írta majd egy pakli leírással is fog jönni hamarosan, így érdemes a Beholder honlapját figyelni! Ezen felül pedig János írt egy novellát is, mely a Roxat céhei elötti történéseket hivatott elmesélni. Ez az írása itt, az Eldüen oldalán fog majd megjelenni hamarosan, amint sikerült összeraknom. 🙂
Holnap pedig Simon Richárd fogja bemutatni nektek egy rettegett lap reinkarnációját.