Roxat céhei bemutató by slepp #5

Tegnap Király Zsolt kalauzolt minket a kicsit komor és jeges világba, ahol nem túl kedves yetik grasszálják a terepet, ma pedig Szabó András hozta el nektek egyik közismerten kedvenc paklijának felújított vezéregyéniségét.

separator-1

Lelketlen parancsnok

Van némi érzelmi oldala is annak a döntésemnek, hogy végül ezt a lapot választottam, ugyanis ez volt tesztelőként az első olyan lapom, amit leokéztunk, vagyis megfelelő számú tesztelő rendben lévőnek találta. Maga a lap (illetve elődei) egyébként eddig nem túl dicső karriert futott be, kétszer is megjelent, de mindkétszer a leggyengébb legendás lények közé került.
Azt hiszem ez most másként fog történni, a saját deckjében ugyanis nagyon erős lap lesz. Amíg nem rotál ki a Quwargólem, azzal remekük fog együttműködni, hiszen bármelyik token tud egy ütőlénnyé válni, még ha csak egy körre is, de ha nagyon felesleges, saját maga is tud egy nagyobbat odasózni az ellenfélnek. Ez pedig az erőforrás képességével együtt több mint hízelgő. Az még kérdés, hogy mennyire fogja megviselni a 2023-ban kirotáló lény hiánya, de már dolgozunk a pótlásán. Hogy más paklikba mennyire lesz erős, az már más kérdés, mert a legendás képessége nélkül csak egy hordalény, de Hegymélyi Keltető mellett az aktiválásban is lehet potenciál és a pirosnak azért vannak sebzésre és ütőerőre épülő koncepciói.

separator-1

Ezzel lezárult ez a kis sorozatunk a Roxat céhei kiegészítőhőz kapcsolódóan. Jövő héten ilyenkor pedig már mindannyian nézegethetitek a lapkeresőt, hiszen karácsonyi ajándékként a kiadó az egész Roxat céheit feltölti, hogy ha már a megjelés csúszott a megszokotthoz képest, a lapokat csodálgathassátok és új paklikat találhassatok ki!