Versenybeszámoló: Házi verseny #2 (2021.04.25.)

Egy hónap elteltével ismét sikerült egy kisebb, zártkörű versenyt megrendezni Vogel Patrik és Király Zsolt jóvoltából, így erről olvashattok msot egy rövid beszámolót.

A helyek ezúttal is nagyon gyorsan, percek alatt, elkeltek, így hamar kialakult a 10 fős mezőny. Sajnos az utolsó pillanatban egy játékos nem tudott elindulni, így 9-en vágtak neki a versenynek. Csakúgy, mint múltkor, most is a teljes végeredményt és az összes listát közzé tesszük. Nézzük meg, hogyan alakult a hétvégi összeruccanás:

1. Horváth Dávid – Lassan járj!
2. Várnai Péter – Életenergia

3. Andrá Bence – Semleges csatamező
4. Vogel Patrik – Semleges csatamező
5. Horváth Zsolt – Hegymélyi keltető
6. Hegedűs Márk – Goblin totemisten
7. Ács Domonkos – Zarknod bilincse
8. Albert Zoltán – Ősi rúna
9. Kocza Tibor – Sokszínűség

Látható, hogy ezúttal a szabálylapokról szólt a nap, hiszen egyetlen ember vállalt csak be követőt és neki sem sikerült az élmezőnybe érnie. A márciusi alkalommal ellentétben, ezúttal 2 Semleges csatamező is részt vett a csörtén, de miután mindketten alul maradtak Várnai Peti 5 lapos kontrollja ellen és egymással is megkellett mézkőzniük egyértelmű volt, hogy nekik most nem terem babér.
Ugyanakkor a Lassan járjnak szerencséje volt, hiszen elkerülte a két a mezőt, így a döntőben találta magát Peti gyógyulós kontrollja ellen, ahol végül az első meccsett sikerüt megnyernie, míg a második epikus és fordulatokkal teli mérkőzést nem sikerült a feleknek befejeznie időben, így a fenti végeredmény alakult végül.

Jelenleg a szigorítások enyhíteni látszanak, így könnyen lehet, hogy nemsokára már rendes versenyeken is meglehet mérkőzni, de amennyiben ez nem lesz lehetséges, szinte biztos, hogy lesz még hasonló lehetőség, amiről majd ugyanúgy Facebookon szerezhettek tudomást. Addig is mindenki vigyázzon magára és remélhetőleg mielőbb találkozunk valamilyen HKK-s eseményen!