Versenybeszámoló: Házi verseny #3 (2021.05.16.)

Vasárnap lezajlott a már-már megszokott, korlátozott létszámban megrendezett, házi verseny, amin ezúttal is 10 ember vehetett részt. Ezúttal is köszönjük Vogel Patriknak és Király Zsoltnak, hogy ebben a helyzetben is sikerült lehetőséget biztosítani egy kis kártyázásra az arra vágyóknak. Mivel lassan úgy tűnik, hogy újraindul az élet az országban – így a HKK versenyek is -ezért valószínűleg egy darabig ez volt az utolsó ilyen összejövetel. Nézzük is meg röviden, hogy mi történt ezúttal.

Ahogy a múltkor, úgy ezúttal is eléggé szabálylaposra sikeredett a mezőny, hiszen 3 Korlátozás, 2 Életenergia, 1 Villámháború és 1 Hegymélyi keltető is volt a jelenlevők között. Most viszont nem egy Lassan járjas pakli és nem is egy szabálylapos felállás nyert végül, hanem az egyik epikus követő, a csúcsragadozó Valsirah, kaparintotta meg a győzelmet András Bence vezényletével. Mivel nem volt veretlen játékos, így a dobogó második fokára feljutó Király Zsolt csupán a másodlagos pontokkal maradt le A főnix halála nevű ultra ritka lapról, míg mögöttük 3 játékos sorakozott 7 ponttal.

1. András Bence Valsirah, a tündöklő
2. Király ZsoltÉletenergia
3. Vogel PatrikKorlátozás
4. Bärnkopf BálintHegymélyi keltető
5. Horváth Dávid – Malrok, a tomboló
6. Sziklai Krisztián Korlátozás
7. Erdei KristófVillámháború
8. Várnai PéterÉletenergia
9. Hegedűs MárkKorlátozás
10. Almássy Benedek Valsirah, a tündöklő

Gratulálunk mindenkinek az elért eredményéhez, hétvégén pedig érkezik a beígért cikk a minotaurusz pakli rejtelmeiről. Addig is ne feledjétek, hogy szombaton megrendezésre kerül a már fél éve várt Homokdűnék frissenbontott versenyen! Ott találkozunk!