Versenybeszámoló: Kaposvár (2020.09.27.)

Hétvégén egyik kedvenc HKK helyszínünkön, Kaposváron jártunk. Nem csak a város nyugalma és szépsége magávalragadó, hanem a családias és baráti versenykörnyezet is a részvétel mellett szól.

A verseny a Rippl Rónai Múzeum egyik különtermében került megrendezésre, ahova a maszkviselés szabályait betartva tudtunk eljutni. A terem kellemes, napsütötte és kényelmes padokkal berendezett, 9 versenyző számára tökéletes.

Reggel 10-es kezdést tartva egy hagyományos, 55 perces, 3 fordulós verseny tartottunk, melyen a következő köncepciók méretteték meg magukat:

2 db Sima 5 lap (Sheran)

Xenó ősplazma

Valsirah, a tündöklő

Antimágikus rakshallion + Ősi rúna

2 db Legendás pegazus

Egérút

Semmi mestere (epikus)

A véderedmény ezúton sem lepett meg senkit, ugyanis az első asztalon a 2 pegazus döntőzött és őket sorra követték az epikusok a második és harmadik asztalokon. A nap második versenye egy hagyományos pörgős formátum volt, amin mi már sajnos nem tudtunk résztvenni, de az eredményeket így is megosztották velünk:

Hagyományos végeredmény

  1. Mészáros Gábor (Legendás pegazus)
  2. Panák Csaba (Semmi mestere)
  3. Dr. Tálos Gábor Imre (Valsirah, a tündöklő)
  4. Hartner Gergely (Legendás pegazus)

Pörgős végeredmény

  1. Dudás Kornél (Semleges csatamező)
  2. Hartner Gergely (Korlátozás)
  3. Dr. Tálos Gábor Imre (Semleges csatamező)
A nyereményalap

A nap érdekessége Panák Csaba szerencséje volt, aki egy első körös előnyeréssel és egy második körös döntetlen után sikeresen behúzta a második helyet, ezzel megnyerve a legjobb amatőrnek járó „Azt parancsolom!”-ot 🙂