Versenybeszámoló: Vác (2023.06.25.)

Múlt vasárnap Vácot is megrendezésre került az első hagyományos verseny a Császárváros lapjaival. A népszerű versenyhelyszínen ezúttal némileg családiasabb hangulat volt, hiszen „csupán” 15 fő állt rajthoz ezen a nyári vasárnapon. Az alábbi koncepciókat próbálgatták:

Követő (4):
1 Őrült Enkala, az animátor
1 A roxati céhtanács főtitkára
1 A semmi mestere
1 A mindetudó

Szabálylap (5):
2 Semleges csatamező
1 Lassan járj!
1 Sokszínűség
1 Korlátozás

Egyéb (5):
2 Harangmester + Életenergia
1 Toborzó + Hálócsapda
1 Tharr követője + Lassan járj!
1 Harangmester + Tábori ad

Nem volt kiemelkedően népszerű pakli, viszont talán mondhatjuk azt, hogy a hálós koncepciók voltak többségben, hiszen 4 pakli is erősen épített a narancslapokon fellelhető hálós ikonra. Az új követők itt sem igazán mutatták meg magukat, gólemből egy volt csupán, míg a méreg epikus itt sem szerepelt a mezőnyben.

A négy fordulós verseny utolsó körében két hálós pakli mérkőzött meg egymással. Horváth Dávid Hálócsapdát és Toborzó követőt használt sok leszedéssel és token termeléssel játszó paklija mellé, míg honfitársa Vogel Patrik egy Isteni érzésre épülő gyógyítós paklit választott, amelyet Életenergiával és Harangmesterrel támogatott meg. Végül ez utóbbi szerezte meg a győzelmet, a bronzérmet Kurunczi Dávid vihette el Semleges csatamezővel.

1. Vogel Patrik (12) Harangmester + Életenergia
2. Horváth Dávid (9)Toborzó + Hálócsapda
3. Kurunczi Dávid (9) Semleges csatamező
4. Baki Dániel (9)Lassan járj!

Gratuláció mindenkinek és ne feledjétek, júliusban is lesz lehetőség a váci Remetebarlangban versenyezni, méghozzá kétszer is! Július 16.-án Eldüenes szervezésű hagyományos verseny lesz, majd egy hét múlva 23.-án helyi szervezésű megmérettetéssel várnak mindenkit szeretettel.